Пам'яті Пилипа Миколайовича Сєркова (Медична гідрологія та реабілітація, 2011)
2 серпня 2011 р. не стало видатного вченого-нейрофізіолога, професора, академіка НАН України, двічі лауреата Державної премії України (1978, 2000), лауреата державних премій імені І.М. Сєченова та О.О. Богомольця, заслуженого діяча науки Української РСР Пилипа Миколайовича Сєркова.