Пам'яті Олени Платонівної Костюк - Лук'янець, О.О. (Медична гідрологія та реабілітація, 2012)
7 лютого 2012 року передчасно пішла з життя відома учений-патофізіолог. професор, доктор медичних наук по спеціальності ендокринологія. Лауреат премії ім. О.О. Богомольця, член професійної секції Американської Діабетичної Асоціації, провідний науковий співробітник Інституту фізіології ім. О.О. Богомольця НАН України Костюк Олена Платонівна.