Пам'яті Івана Григоровича Гуракова - Івасівка, С.В. (Медична гідрологія та реабілітація, 2004)
20 вересня 2004 року, не доживши 4 дні до свого 70-річчя, пішов у вічність колишній головний гідрогеолог, начальник Трускавецької гідрогеологічно режимно-експлуатаційної станції Іван Григорович Гураков. Пішов тихо і раптово в далекій землі Ізраїлю.