Особенности обмена некоторых управляющих молекул в организме крыс с перевитой опухолью саркома 45 под влиянием воды Нафтуся - Насибуллин, Б.А.; Ивасивка, С.В.; Ковбаснюк, М.Н. (Медична гідрологія та реабілітація, 2005)
Встановлене, що мінеральна вода Нафтуся збалансовує обмін керуючих молекул (сечової кислоти і катехоламінів) у щурів з перевитою пухлиною саркома 45.