Галузеві особливості договірного регулювання ризиків у соціально-трудових відносинах - Олійник, О.О. (Економіка промисловості, 2012)
Проаналізовано реальний стан використання генеральної та галузевих угод у регулюванні ризиків у соціально-трудових відносинах. Виявлено основні проблеми угод різних рівнів та шляхи їх вирішення. Ключові слова: генеральна угода, галузева угода, соціально-трудові відносини, ризик.