Становлення Народного руху України (за документами Галузевого державного архіву Служби безпеки України та Державного архіву Тернопільської області) (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2009)
Упорядники: О. Бажан, О. Лошицький.