Пропагандистські акції українських самостійницьких формувань на завершальному етапі Другої світової війни - Шайкан, В. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2009)
У статті автор досліджує пропагандистські акції українських самостійницьких формувань на завершальному етапі Другої світової війни.