Виставка «Народна війна» у «Музеї совєтської окупації» - Польова, Ю. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2009)
В огляді йдеться про відкриття виставки «Народна війна» у «Музеї совєтської окупації». Матеріали для експозиції підібрали співробітники Київської міської організації Всеукраїнського товариства «Меморіал» ім. В. Стуса за сприяння Галузевого державного архіву Служби безпеки України.