Виставка «Степан Бандера: документи свідчать» у Національному музеї історії України - Іщук, О. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2009)
В огляді йдеться про відкриття у Національному музеї історії України виставки «Степан Бандера: документи свідчать». Матеріали для експозиції підібрали співробітники музею та Галузевого державного архіву Служби безпеки України, науковці, архівісти.