Вплив перозон-БАТерапії на перебіг гіпертонічної хвороби в умовах комплексного лікування на курорті Трускавець - Ніщета, І.В.; Полянська, Л.А.; Попель, С.Л.; Топорівська, З.О. (Медична гідрологія та реабілітація, 2005)
Выявлено лучшую гипотензивную эффективность минералъно-перозон-валериановых ванн по сравнению с минеральными ваннами. После комплексной БАТ-терапии отмечено более частое снижение протромбинового индекса.