Типи ефектів бальнеотерапії на курорті Трускавець на термінові вегетативні та холецистокінетичны реакції на вживання біактивної води "Нафтуся" - Левицький, А.Б.; Попович, І.Л; Боклаганич, H.М. (Медична гідрологія та реабілітація, 2005)
Используя методы вариационной кардиоинтервалометрии и эхотомоскопии желчного пузыря, выявлены четыре пита эффектов курса бальнеотерапии на курорте Трускавець на срочные вегетативные и холецистокинетические реакции на прием биоактивной воды "Нафтуся".