Нове у вивченні механізмів цілющої дії води Нафтусі - Мінченко, О.Г. (Медична гідрологія та реабілітація, 2005)
Рецензія на монографію: Івасівка С.В., Попович І.Л., Аксентійчук Б.І., Флюнт І.С. Фізіологічна активність сечової кислоти та її роль в механізмі дії води Нафтуся.- К.: Комп'ютерпрес, 2004.- 162 с.