Реабілітація дітей-інвалідів у волонтерському валеологічному центрі "Паросток" - Шимонко, І.Т.; Волошанська, С.Я.; Копко, І.Є. (Медична гідрологія та реабілітація, 2006)
Изложены основные принципы физической реабилитации детей-инвалидов в волонтерском консультативно-валеологическом центре биологического факультета ДДПУ им. И. Франка.