До 75-річчя від дня народження Олексія Олексійовича Мойбенка - Сагач, В.Ф.; Резніков, О.Г.; Києнко, В.М. (Медична гідрологія та реабілітація, 2006)
Виповнюється 75 років з дня народження та 50 років трудової діяльності видатного вченого та організатора науки, визначного спеціаліста в галузі патофізіології серцево-судинної системи, завідувача відділу експериментальної кардіології Інституту фізіології їм. О.О. Богомольця НАН України, доктора медичних наук, професора, дійсного члена Національної академії наук України, двічі лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки, лауреата премії їм. О.О. Богомольця, Олексія Олексійовича Мойбенка.