Реабилитация детей с рецидивирующим бронхитом и сопутствующим диспластическим сколиозом из регионов радионуклидного загрязнения на санаторно-курортном этапе - Голубова, Т.Ф.; Любчик, В.Н. (Медична гідрологія та реабілітація, 2006)
Проведено вивчення порівняльної ефективності і встановлено модифікуючий вплив комплексів курортної реабілітації із застосуванням бальнеотерапії у дітей, хворих на рецидивуючий бронхіт з супутнім диспластичним сколіозом, які прибули на санаторно-курортний етап з регіонів екологічного неблагополуччя.