І.Л. Попович: До 50-річчя від дня народження (Медична гідрологія та реабілітація, 2007)
Відзначив свій ювілей Голова Ради Асоціації учених міста, науковий редактор журналу "Медична гідрологія та реабілітація", провідний науковий співробітник відділу експериментальної бальнеології Інституту фізіології їм. О.О. Богомольця НАН України, кандидат медичних наук, лауреат Премії їм. О. О. Богомольця НАН України та Премії їм. Т. Торосєвича ЗАТ "Трускавецькурорт" І.Л. Попович.