Ірина Анатоліївна Бутусова: До 60-річчя від дня народження (Медична гідрологія та реабілітація, 2007)
Минає 60 років від дня народження висококваліфікованого фахівця в галузях фізіології водно-сольового обміну і бальнеофізіології, наукового співробітника відділу по вивченню механізмів фізіологічної дії мінеральних вод Інституту фізіології їм. О.О. Богомольця НАН України, кандидата біологічних наук Ірини Анатоліївни Бутусової.