Вадим Якимович Березовський: До 75-річчя з дня народження та 55-річчя наукової, науково організаційної та суспільно-громадської діяльності (Медична гідрологія та реабілітація, 2007)
Видатному патофізіологу, провідному спеціалісту в галузі клінічної фізіології та космічної медицини, доктору медичних наук, професору, академіку Міжнародної академії проблем гіпоксії Вадиму Якимовичу Березовському 29 серпня 2007 р. виповнилося 75 років.