Физические факторы в санаторно-курортном лечении детей с учетом сопутствующей патологии - Сакун, Н.В. (Медична гідрологія та реабілітація, 2008)
На основі ретроспективного аналізу історій хвороби дітей із захворюваннями органів дихання встановлено різноманіття супутніх захворювань. Виділена група дітей з анемією і вегетативною дисфункцією для комплексного застосування бальнеолікування і методик фізіотерапії.