Опыт применения грязевого препарата "Биоль" в лечении бактериального вагиноза в санаторно-курортной практике - Болдырева, О.А.; Хохлов, В.А. (Медична гідрологія та реабілітація, 2008)
Бактеріальний ваігіноз часто трапляється у структурі гінекологічних захворювань. Ця патологія зумовлена дисбалансом вагінальної мікрофлори. На сьогоднішній день дуже актуальними є можливості санаторно-курортного лікування цього синдрому. У результаті проведеного дослідження була показана висока ефективності грязевого препарату "Биоль" у комплексному лікуванні жінок з цією патологією.