Сучасні аспекти биоритмолопї в діагностиці та лікуванні хворих цукровим діабетом - Іжицька, Н.В.; Величко, Л.М. (Медична гідрологія та реабілітація, 2008)
Мета: вивчити вплив біоритмів на метаболізм глюкози у хворих цукровим діабетом та впровадити в практику принципи діагностики та лікування цукрового діабету з урахуванням аспектів сучасної біоритмології.