Multiple sclerosis - Palinskyy, I.Z. (Медична гідрологія та реабілітація, 2008)
Розсіяний склероз піддається повному виліковуванню шляхом застосування регенеративного лікування за методикою Палінського Ігоря Зеноновича, захищеною авторським правом. Шляхом проведення ранньої діагностики та профілактики можна не допускати нових випадків захворювання. При лікуванні розсіяного склерозу після вживання гормональних препаратів лікування збільшується на три - п'ять років та сильно ускладнюється сам процес лікування. Зусилля, затрачені на лікування розсіяного склерозу, набагато менші від зусиль, затрачених на лікування побічних явищ й наслідків гормональних препаратів. Лікуванням захворювання повинні займатись виключно фахівці з вегетативної неврології, які володіють регенеративним лікуванням. Треба категорично заборонити гормональні препарати (стероїдні, нестероїдні), білкові препарати, препарати крові, їх синтетичні аналоги при лікуванні розсіяного склерозу та взагалі в лікарській практиці, засобах гігієни, косметиці, продуктах харчування.