Типи тиротропних ефектів бальнеотерапії на курорті Трускавець у жінок з гіперплазією щитовидної залози та супутні зміни параметрів ліпідного і електролітного обмінів - Фучко, О.Л.; Бульба, А.Я. (Медична гідрологія та реабілітація, 2008)
У женщин с гиперплазией щитовидной железы выявлена поли-варантность тиротропных эффектов бальнеотерапии на курорте Трускавец, сопровождающихся закономерными изменениями липидного профиля плазмы и показателей электролитного обмена.