Розвиток хімії органічних сполук сірки в Інституті органічної хімії НАН України - Шермолович, Ю.Г.; Пашинник, В.Ю. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2009)
Розглянуті основні напрямки досліджень органічних сполук сірки в Інституті органічної хімії НАН України за останні 50 років.