Хімія фтороорганічних сполук - Ягупольський, Л.М.; Ягупольський, Ю.Л.; Матюшечева, Г.І. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2009)
Наведено історію створення української школи хімії з фтору та її досягнення.