Психологічна модель механізму впливу екстремізму та деструктивного тоталітаризму на особистість футбольного вболівальника - Фатхутдінов, В.Г. (Держава і право, 2011)
Стаття присвячена психологічним аспектам формування особистісних установок футбольних уболівальників на вчинення усвідомлених протиправних дій. Розглянуті механізми впливу екстремістських молодіжних течій та деструктивних тоталітарних культів на правосвідомість сучасної молоді, що цілеспрямовано приховується під виглядом футбольного фанатизму.