Теоретико-гносеологічний зміст категорії «соціальна норма» в радянській юриспруденції - Заморська, Л.І. (Держава і право, 2011)
Розглянуто сутнісний зміст поняття соціальної норми, її властивості та визначено необхідність існування її для упорядкування суспільних (в тому числі правових) відносин.