Повноваження конституційного суду України: проблеми реалізації і необхідність систематизації - Григор’єв, В.А. (Держава і право, 2011)
Здійснено аналіз повноважень Конституційного Суду України з точки зору доцільності їх розширення й удосконалення їх системи. Доводиться, що конституційні повноваження Конституційного Суду України носять вичерпний характер, розширювальному тлумаченню не підлягають, проте потребують чіткішої систематизації.