Теоретичні аспекти завдання шкоди в результаті здійснення зловживання правом - Мілетич, О.О. (Держава і право, 2011)
Досліджуються загальнотеоретичний аспект категорії «зловживання правом » та завдання шкоди в результаті здійснення зловживання правом.