Судовий прецедент: форми обходу - Шацька, Б.І. (Держава і право, 2011)
Досліджуються шляхи уникнення застосування судового прецеденту в країнах загального права. Порівнюються дві форми обходу судового прецеденту: відхилення прецеденту та розрізнення прецеденту.