Спеціальні ознаки правового регулювання: проблеми визначення поняття, сутності та їх співвідношення - Іщенко, І.А. (Держава і право, 2011)
Досліджуються такі спеціальні ознаки правового регулювання як формалізація, системність та результативність. Автор вивчає сутність цих ознак, встановлює їх роль у функціонуванні загальної системи правового регулювання, надає комплексну характеристику їх взаємозв’язку.