Правовий механізм контролю громадянським суспільством діяльності органів державної влади - Денисюк, М.В. (Держава і право, 2011)
Розкриваються особливості контролю громадянським суспільством за діяльністю органів державної влади та виділяються можливі форми такого контролю.