Поняття та риси правозастосовчої конкретизації - Андрущакевич, Ю.В. (Держава і право, 2011)
Досліджується поняття та сутність правозастосовчої конкретизації як важливого аспекту правової реальності. Визначається поняття правозастосовчої конкретизації, її риси.