До питання повної назви та опублікування оригіналу Конституції Пилипа Орлика - Рудик, П.А. (Держава і право, 2011)
Вперше аналізується застосування в науковому обігу повної назви Конституції Пилипа Орлика та опублікування її оригіналу староукраїнською мовою.