Будівництво залізниць на території України (історико-правовий аспект) - Корнієнко, П.С. (Держава і право, 2011)
Розкрито окремі аспекти правового регулювання будівництва та експлуатації залізниць в Україні наприкінці ХІХ – на початку ХХ ст.