Правове регулювання тривалості робочого часу та часу відпочинку законодавством Другої Речі Посполитої (1918–1939 рр.) - Маланій, О.Я. (Держава і право, 2011)
Проаналізовано законодавство, що регулювало тривалість робочого часу та часу відпочинку на території Другої Речі Посполитої. Простежено зміни, що відбулись у законодавстві у 1920–30-х років.