Конституційно-правові засади організації місцевої влади Української РСР - Іванова, Т.М. (Держава і право, 2011)
Розкриваються особливості організації місцевої влади за доби Української РСР, аналізується законодавство що регулювало питання здійснення влади на місцевому рівні.