Кресова книга праведних. 1939–1945. Про українців, які рятували поляків від винищення з боку ОУН і УПА - Стемпєнь, С. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2010)
Рец. на кн.: «Кресова книга праведних. 1939–1945. Про українців, які рятували поляків від винищення з боку ОУН і УПА / Упор. Роман Нєдзєлько. Студії і матеріали. – Варшава: Ін-т національної пам’яті, 2007. – Т. 12. – 223 с.».