Інтелігенція УСРР в 1920-ті роки: повсякденне життя - Касьянов, Г. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2010)
Рец. на кн.: «Коляструк О.А. Інтелігенція УСРР в 1920-ті роки: повсякденне життя. – Харків: Раритети України, 2010. – 362 с.».