Радянські органи державної безпеки у 1939 – червні 1941 р.: документи ГДА СБ України - Гогун, О. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2010)
Рец. на кн.: «Радянські органи державної безпеки у 1939 – червні 1941 р.: документи ГДА СБ України / Упор. Василь Даниленко, Сергій Кокін. – К.: Вид. дім «Києво-Могилянська академія», 2009. – 1311 с.».