Презентації нових науково-документальних видань Галузевого державного архіву СБ України - Огороднік, В. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2010)
В огляді йдеться про презентації нових наукових видань, підготовлених до друку співробітниками ГДА СБ України у 2009–2010 рр., що відбулися у квітні–червні 2010 р.