Пам'яті Б.С. Драча (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2009)
2 липня 2009 р. після тяжкої хвороби на 72 році пішов з життя Борис Сергійович Драч — визначний вчений, який зробив вагомий внесок у розвиток сучасної органічної хімії.