Синтези та перетворення ненасичених азлактонів з легковідхідними атомами або групами в метиленовому залишку - Свиріпа, В.М.; Прокопенко, В.М.; Пільо, С.Г.; Броварець, В.С.; Драч, Б.С. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2010)
Систематизовані та узагальнені дані по методах синтезу та перетворень ненасичених азлактонів з легковідхідними атомами або групами в метиленовому залишку.