Регіоселективність взаємодії 3-(2-метил-2-пропеніл)-3-тіо-4,5-дифеніл-1,2,4-триазолу з тетрагалогенідами селену і телуру - Русин, І.Ф.; Сливка, М.В.; Лендєл В.Г. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2010)
При взаємодії 3-(2-метил-2-пропеніл)-3-тіо-4,5-дифеніл-1,2,4-триазолу з тетрагалогенідами селену одержано відповідно 1,2,4-триазоло[ 1,5-b]селенотіазин-4-ій галогеніди, а з тетрагалогенідами телуру — 6-тригалогенотелурометил-[1,3]-тіазоло[3,2-b]-1,2,4-триазол-7-ій галогеніди.