Однореакторний трикомпонентний синтез {5-[2-(ариліміно)-кумарин-3-іл]-[1,3,4]тіадіазол-2-іл}-ариламінів - Шинкаренко, П.Є.; Власов, С.В.; Коваленко, С.М.; Черних, В.П. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2010)
Запропоновано новий метод синтезу {5-[2-ариліміно)-кумарин-3-іл]-[1,3,4]тіадіазол-2-іл) -ариламінів, що грунтується на трикомпонентній конденсації нітрилів 2-імінокумарин-З-карбонових кислот з тіосемікарбазидами та ароматичними первинними амінами у середовищі льодяної оцтової кислоти. Висловлене припущення щодо механізму реакції.