Синтез амінокислотних похідних на основі гідразонів спіро[(4-арил-7,8-дигідро-6Н-пірано[3,2-g]хроман-2-он)-8,1’-циклогексану] - Москвіна, В.С.; Гаразд, Я.Л.; Гаразд, М.М.; Хиля, В.П. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2010)
Розроблені та оптимізовані методи синтезу амінокислотних похідних спіропіранокумаринів із використанням широко застосовуваних методів пептидної хімії — карбодіімідного методу, методу симетричних ангідридів, методу активованих естері в; отримані нові потенційні біорегулятори різної дії.