Дослідження взаємодії з арилмагнійгалогенідами продуктів гетероциклізації бензиламіду N-етоксалілантранілової кислоти - Левашов, Д.В.; Лега, Д.О.; Ситнік, К.М.; Черних, В.П.; Шемчук, Л.А. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2010)
Досліджено взаємодію бензиламіду N-етоксалілантранілової кислоти та продукту його гетероциклізації — 2-карбетокси-3-феніл-5-оксо-1,4-бензодіазепіну з арилмагнійгалогенідами, при цьому виділені бензиламід N-(діарилгідроксіацетил)антранілової кислоти та 2-(діарилгідроксиметил)-3-феніл-5-оксо-1,4-бензодіазепін відповідно; надлишок реагенту не впливав на результат реакції.