Синтези α-ациламіно-α-галогенокарбонільних сполук та гетероциклізації на їх основі - Баля, А.Г.; Броварець, В.С.; Драч, Б.С. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2011)
В огляді узагальнені та проаналізовані літературні дані, які стосуються способів синтезу та гетероциклізацій α-ациламіно-α-галогенокарбонільних сполук.