Пам'яті Мирона Онуфрійовича Лозинського (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2011)
19 січня 2011 року пішов із життя видатний вчений в області органічної хімії, зокрема хімії гетероциклічних сполук та хімії біологічно активних речовин, технології тонкого органічного синтезу, директор Інституту органічної хімії НАН України академік НАН України, заслужений діяч науки і техніки України, заслужений винахідник УРСР, лауреат премії ім. А.І. Кіпріанова, головний редактор “Журналу органічної і фармацевтичної хімії” Мирон Онуфрійович Лозинський.