Методи синтезу та властивості N-галогеноазолів - Каніщев, О.С.; Шермолович, Ю.Г. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2011)
Розглянуті методи синтезу, будову, хімічні властивості і практичне застосування М-хлоро-N-бромо- та N-йодоазолів.